Блог викладача Одюшиної Лілії Валентинівни
ДНЗ "Полонський агропромисловий центр професійної освіти"
Сторінки
Головна сторінка
Моє портфоліо
Технологія приготування їжі
Контроль навчальних досягнень
Педагогічні ідеї та знахідки
Дистанційне навчання
Виховна робота
Підручники
Для учнів
Методична комісія
Учнівські проекти
Мої досягнення
Електронний посібник ОФ-3. Виконання етапів підготовки залу до роботи та процесу обслуговування відвідувачів
Атестація
Атестація
Портфоліо
Методичні розробки
"Технологія приготування супів. Борщі"
"Технологія приготування вареників з різними начинками"
Конспекти уроків
"Технологія приготування супів. Супи. Перші страви"
"Механічна кулінарна обробка домашньої птиці"
Презентації до уроку
"Механічна кулінарна обробка домашньої птиці та дичини"
"Механічна кулінарна обробка сільськогосподарської птиці"
Конспекти позаурочних заходів
"Запрошуємо на чай"
"Подорож професією кухар"
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
16 лютого - День єднання
16 лютого - День єднання
Немає коментарів:
Дописати коментар